Sauvon kotiseutumuseon joulumyyjäiset 2020!

Tänä vuonna emme voi järjestää museolla perinteisiä joulumyyjäisiä, mutta haluamme tarjota mahdollisuuden hankkia museon tuotteita pukinkonttiin.

Joulumyyjäisemme toimivat tänä vuonna seuraavasti:

1. Valitse alla olevista tuotteista haluamasi tuotteet.
2. Valitse minä päivänä voit tulla hakemaan ja maksamaan tuotteet museolle.
3. Lähetä tuotelista ja hakupäivätieto sähköpostitse museon sähköpostiin: sauvonmuseo@gmail.com
4. Saat vastaussähköpostin noin vuorokauden sisällä, jossa vahvistetaan tuotevarauksesi ja varmistetaan hakuajankohta.
5. Tule hakemaan ja maksamaan tuotteet sovittuna päivänä museolle. 

Jos et asu Sauvossa ja haluat hankkia ostokset postitse, ota yhteyttä sähköpostitse. Sovitaan tuotteiden maksamisesta ja postitoimituksesta, jotta saat paketin jouluksi kotiin.

Jokaisen ostoksen yhteyteen museon tukiyhdistys laittaa pienen lahjan.

Tuotteiden hakupäivät ja kellonajat: 
ti 1.12. kello 17-19
la 5.12. kello 11-13 
ti 8.12. kello 17-19
ti 15.12. kello 17-19
su 19.12. kello 12-14

Tuotteet maksetaan museolla joko kortilla tai käteisellä.

Tervetuloa ostoksille!

Tuotevalikoima joulumyyjäisissä

Vain museolla myynnissä olevia Sauvo-koruja, jotka on suunnitellut Mauri Sarparanta. Kalvosinnappien hinta on 80,00 euroa.

Isoa Sauvon ristiä voi käyttää rintakoruna tai sitten kaulukoruna. Pelkkä koru maksaa 90,00 euroa ja ketjun kanssa sen hinta on 150,00 euroa.

Sauvon risti -korvakorut, hinta 55,00 euroa

Sauvon ristiä saa kaulakoruna myös pienempiä kokoja. Pienin risti on palloristi. Näiden molempien ristien hinta on 55,00 euroa ketjun kanssa.

Miinan Suppilovahverohilloa myydään perinteisesti aina museon joulumyyjäisissä. Tänä vuonna olemme tehneet teille pienen erän. Pieni hillopurkki maksaa 3,00 euroa ja isompi hillopurkki maksaa 6,00 euroa.

Sauvo-kangaskassi, hinta 10,00 euroa.

Sauvo T-paita, hinta 15,00 euroa. Löytyy sekä miesten että naisten kokoja. Saa sovittaa hakiessa.

Museon oma palapeli, hinta 15,00 euroa. Palapelissä on taiteilija Kati Mikolan maalaama kuva Vahtisten tilan päärakennuksesta ja piha-alueesta eli nykyisestä Sauvon museosta.

Museomuisti -muistipeli, hinta 12,00 euroa. Muistipelissä on Varsinais-Suomen museoiden esineistöä. Tunnetko prännärin tai sokeripihdit? Hauska muistipeli sopii niin perheen pienemmille kuin vanhimmille.

Kirjoja pukinkonttiin

Museokaupasta löytyy erilaisia kirjoja pukinkonttiin. Olemme valinneet muutaman tähän, mutta laajempaan valikoimaan voi tutustua ostoksia hakiessa. 

Suosittu Hailas mekke. Savvos kerätyi vanhoi sanoi -teos on Katri Hellaakosken ja Hanna Lehtisen kokoama ja kirjoittama.  Murreteos maksaa 15,00 €. 

Sauvon Historia I ja II voi ostaa erikseen tai yhdessä. Sauvon Historia I maksaa 42,05 € ja osa II maksaa 42,05 €. Jos hankit teokset yhdessä on niiden yhteishinta vain 67,30 €.